Record Name | Dia_288-2455 |
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Photographer | Schweizerischer Verband für Künstliche Besamung |
Dating | 1979 |
Caption | As soon as all the information is available, an expert commission decides on the further use of the bull, or the semen stock created. The best 20-25% of the former test bulls are classified in one of the following categories: Category IVA A: bulls with excellent test results, use for Targeted Mating and in herdbook operations with offspring testing. Category IV B: Bulls with good to very good results in the economically important traits and with minor deficiencies in the less important traits. Category IV C: Bulls with positive milk yield heredity, but certain deficiencies in other criteria. Category M: bulls with very favorable results in meat performance and birth pattern, but not suitable for the production of rearing animals.... Title Section: Brown Swiss Breeding Program (KB) |
Caption (German) | Sobald sämtliche Informationen vorliegen, entscheidet eine Fachkommission über die weitere Verwendung des Stieres, bzw. des angelegten Samenvorrates. Die bestens 20-25% der ehemaligen Prüfstiere werden in einer der folgenden Kategorien eingestuft: Kategorie IVA A: Stiere mit hervorragenden Prüfresultaten, Einsatz für Gezielte Paarung und in Herdenbuchbetrieben mit Nachzuchtprüfung. Kategorie IV B: Stiere mit guten bis sehr guten Ergebnissen in den wirtschaftlich wichtigen und mit kleinen Mängen in den weniger wichtigen Eigenschaften. Kategorie IV C: Stiere mit positiver Milchleistungsvererbung, aber gewissen Mängeln in anderen Kriterien. Kategorie M: Stiere mit sehr günstigen Resultaten bezüglich Fleischleistung und Geburtsablauf, aber nicht geeignet für die Produktion von Aufzuchttieren. |
Format | 2,4 x 3,6 cm |
Colour | farbig |
Orientation | Querformat |
Categories |
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License | Unbekannt, Nutzungsrechte müssen durch Nutzende abgeklärt werden |
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